Du som älskar att vandra

Är du en person som älskar att vara ute och vandra? Idag finns det ju gott om så kallade vandringsresor, där det hela går ut på att vandra x antal mil. Det finns i Sverige så väl som utomlands. För att du ska få ut det mesta och bästa av din vandring, så gäller det att ha rätt skor på fötterna! Det kan därmed vara värt att investera i ett par riktigt bra vandringskängor. Du kan jämföra och hitta de som är bäst i test på bästitest24. Det är ju bra att välja vandringskängor som är bekväma att bära och som inte ger dig skoskav, för det om något kan ju förstöra en vandringssemester!

Vandringsleder i Sverige

Du som vill testa på dina nya vandringskängor, du kan ju med fördel välja en av alla vandringsleder vi har här i Sverige. Du kan välja att vandra i fjällen, så som Långfjället runt, Kungsleden eller i Sarek. Du har även fina vandringsleder i norr så som Hälsingeleden och S:t Olavsleden.

I mellersta Sverige har du bland annat Beergslagsleden, Gästrikeleden, Upplandsleden och Vasaloppsleden.

I Södra Sverige kan du vandra Blekingeleden, Hallandsleden, Sjuhäradsleden eller Skåneleden. På Svenska Turistföreningens sida hittar du alla lederna. 

Ha rätt på fötterna

Oavsett led du vill vandra, se till att skaffa dig riktigt bra vandringskängor samt se även till att ha på dig bra strumpor och ombyte av strumpor. Samt att du även satsar på rätt sorts kläder och övrig utrustning.

14 Dec 2021

© 2024 Budgetresande.se. Todos los derechos Reservados.