Smart ha med ett kreditkort på resan

Oavsett om du är ute och reser i Sverige eller tar flyget så kan det vara bra att välja att ha ett bra resekort, eller kreditkort att kunna nyttja om du vill och behöver. Du kan jämföra olika alternativ på Crediwizz. Det finns många fördelar att använda dig av ett så kallat resekort. Bland annat kan du med ett såndant kunna växla billigare. Det om du väljer ett kreditkort med lågt valutapåslag. Sedan kan en del av resekorten ha en kompletterande reseförsäkring, som kan vara värt att ha. Dock måste du ha en reseförsäkring via din hemförsäkring med. 

Fler fördelar med ett resekort

Om du väljer att resa med ett särskilt flygbolag så kan du ha möjlighet till extra bonus. Om du betalar med ett sådant kort så kan du få bonuspoäng som kan användas vid bland annat flygresor och hotellvistelser.

En av de största fördelarna med ett resekort är så klart att du alltid har tillgång till extra pengar om du skulle behöva det. Även om du sparat undan pengar för resan så kan det komma stunder där du känner eller måste ha lite mer pengar. Då har du ju det i form av kreditkortet. 

Jämför resekort

För att du ska hitta bästa resekortet är det bra att jämföra olika kort och kortutgivare med varandra. Det för att se vad det kostar samt vad det är för förmåner och annat som faktiskt ingår i det kort du väljer. 

23 Apr 2021

© 2024 Budgetresande.se. Todos los derechos Reservados.