Åk på paketresa till Peru

Peru är ett land i Sydamerika som har lockat besökare från hela världen sedan lång tid tillbaka. Det finns vissa världsberömda attraktioner här, som Machu Picchu - de storslagna inkaruinerna. Det finns dock så mycket mer att njuta av i Peru, så den som planerar en resa hit gör ett smart val genom att boka en paketresa med Inca Tours.

Om Inca Tours

Inca Tours är en resebyrå som år 1984 började arrangera resor till Latinamerika så erfarenheten av resor till denna del av världen matchas inte av någon annan svensk resebyrå. Personalen på Inca Tours har alla personlig erfarenhet av de resmål som erbjuds, så minsta lilla grej man undrar eller önskar hjälp med finns det snabb och lättillgänglig asssitans att få.

Är du sugen på en paketresa till Peru så är Inca Tours din givna researrangör.

Vandra längs Inkaleden

På Aftonbladen kan man läsa en inspirerande artikel om hur det kan upplevas att vandra längs Inkaleden till det mytomspunna Machu Picchu. Mången människa har vandrat längs denna led, och när man väl når det magnifika templet överträffar det garanterat ens förväntningar. Det är en ganska tuff vandring, men garanterat ett minne man vårdar ömt för resten av livet.

Ett land med två själar

Inkakulturen hade sitt högsäte i Peru, men när conquistadorerna kom med sina vapen, sjukdomar och sitt brutala våld hade indianerna futtig chans. Man menar därför att Peru är ett land med två själar - kondorens, indianens och tjurens, spanjorens.

En resa till Peru ångrar man aldrig, här följer en lista över några saker man kan göra i detta storslagna land:

  • Vandra Inkaleden
  • Inkaruinerna Machu Picchu
  • Amazonadjunglerna
  • Titicacasjön
  • Cusco
9 Dec 2015

© 2024 Budgetresande.se. Todos los derechos Reservados.