Testa en ridsemester

Något som funkar att göra oavsett årstid, det är att ta en ridsemester. Det finns ställen man kan åka till och testa på detta med att rida häst. Det kan vara över dagen eller i flera dagar om man vill. I denna artikel på lantliv.com finns tips på en massa sådana ställen. Det finns de resor man kan göra som kräver att man har förkunskaper, andra kräver inget, bara att du klarar av att sitta kvar på hästryggen. Det är bra att ha egna ridstövlar och bekväma kläder. Har du inga ridstövlar går det bra med skor som har klack. Det så att dina fötter inte fastnar i stigbyglarna.

Ridsemester utomlands

På nätet finns det även en massa olika resebyråer som erbjuder ridsemester till bland annat USA. Att leva och bo som en cowboy till exempel. Detta kan du göra på ett billigare sätt om du vill. Tar du en sådan resa via ett bolag så kan det bli dyrt. Men tar du kontakt själv med en ranch och erbjuder att vara arbetskraft en period så kan du komma undan mycket billigare. 

Islandshästar på Island

Det går även att åka till Island och testa på att rida islandshästar samt uppleva den fantastiska natur som detta land har. Du som vill komma undan billigare kan stanna kvar i Sverige och boka en ridtur på ett par timmar hos olika företag som har just ridturer på islandshästar. 

30 Jan 2019

© 2024 Budgetresande.se. Todos los derechos Reservados.